Cazul a avut loc la Constanța, iar scenele sunt REVOLTĂTOARE.

Citeste si: Organismul Andreei a cedat! Șoferița care a intrat cu mașina într-un TIR la Avrig s-a stins din viață

Totul s-a petrecut ziua în amiza mare, într-un parc din localitate, sub privirile a zeci de colegi de școală care se amuzau copios pe seama celor două fete.

Niciunul nu a intervenit, toți filmau momentul și le încurajau pe cele două să se lovească.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Momente dramatice pentru fratele lui Mirel Rădoi! ”Era să moară pe drum! Două ore s-au chinuit medicii de la salvare cu el”

Totul s-a petrecut miercuri, 13 februarie, în jurul prânzului, când, în zona parcului de la Far părea că urmează să aibă loc un meci de box. Mai mulți tineri s-au adunat și au început să încurajeze acte de agresivitate, arătându-se extrem de amuzați.

Mai mult decât atât, aceștia nu au ezitat să și imortalizeze momentul, filmând întreaga scenă.

Cele două fete sunt eleve în clasa a VIII-a

Citeste si: Tânără mămică și fiica ei, căzute cu mașina în prăpastie, au fost salvate de pompieri cu ajutorul Snapchat

Elevele implicate în scandal sunt două tinere care sunt în clasa a VIII-a la școala numărul 16 din Constanța și, din câte se pare, între ele exista un conflict mai vechi.

"Ele au un conflict mai vechi. Se ceartă de mai mult timp. Cred că totul a pornit de la un băiat. Fata care a început scandalul este mai mare, dar este tot în clasa a VIII-a, pentru că a rămas de două ori repetentă. Este agresivă..", a spus o altă colegă.

Citeste si: Medicul fals de la Spitalul Ilfov a primit sponsorizări din partea unei mari companii Farma! Deși nu are Bac, ea a participat la ”evenimente științifice” cu banii primiți

În urma încăierării între cele două fete, una dintre ele s-a ales cu hemoragie nazală în urma loviturilor încasate. Cu toate astea ea nu a solicitat ajutor medical de specialitate și nici nu a dorit să anunțe Poliția.

Reprezentanții unității școlare au aflat de acest conflict și urmează să investigheze această situație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si