Bătaie între două femei, în curtea unei biserici din Suceava. Totul a început de la o discuție, iar conflictul a degenerat, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Cele două au fost audiate. Tânăra s-a enervat și a început să o îmbrâncească pe femeia pe femeia de 40, dându-i mai multe palme peste spate. 

Citește și: VIDEO- Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Femeia lovită nu a dorit intervenția unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar a solicitat efectuarea de cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, formulând plângere penală. 

Citește și: VIDEO- Locul paznicului de la liceu este ținut de... femeia de serviciu

Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Mai multe femei s-au luat la bătaie, iar imaginile au fost surprinse luni seară pe strada principală din stațiunea turistică Ocna Șugatag. 

Două autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au oprit iar din una dintre mașini au coborât două femei și au laergat spre cealaltă mașină ce era condusă tot de o femeie.

Totul  ar fi pornit de la un bărbat  pe care îl iubesc două dintre femei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Incident în fața unui club din Satu Mare. Un bărbat a fost atacat din gelozie

Într-un final totul s-a calmat iar victima a anunțat poliția. Se pare că îi lipsesc câțiva dinți din gură astfel că a depus plângere penală pe numele celorlalte două femei.

Ce au transmis autoritățile

”În această seară, la ora 20.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați telefonic de către o femeie de  42 de ani din Ferești, despre faptul că a fost agresată. 

Citește și:  Șase persoane și-au pierdut viața într-un atac armat, în Mexic

Polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în localitatea Ocna Șugatag, a fost agresată fizic de o altă femeie, în vârstă de 46 de ani din Ferești, provocându-i leziuni.”,  au transmis cei de la IPJ Maramureș.

Citește și:  VIDEO- Aproape de tragedie înainte de meci. Liderul peluzei Sud Craiova a fost atacat de rivali

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

Imediat  între cele trei femei s-a iscat o luptă  în mijlocul șoselei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si