Close sidebar
Close sidebar

Bătaie între două femei, în curtea bisericii. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul

Incident în curtea bisericii din localitatea suceveană Bălăceana, unde două vecine s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat.

Diana Puiu,

Bătaie între două femei, în curtea bisericii. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul

[Sursa foto: Adevarul.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bătaie între două femei, în curtea unei biserici din Suceava. Totul a început de la o discuție, iar conflictul a degenerat, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Cele două au fost audiate. Tânăra s-a enervat și a început să o îmbrâncească pe femeia pe femeia de 40, dându-i mai multe palme peste spate. 

Citește și: VIDEO- Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Femeia lovită nu a dorit intervenția unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar a solicitat efectuarea de cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, formulând plângere penală. 

Citește și: VIDEO- Locul paznicului de la liceu este ținut de... femeia de serviciu

Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Mai multe femei s-au luat la bătaie, iar imaginile au fost surprinse luni seară pe strada principală din stațiunea turistică Ocna Șugatag. 

Două autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au oprit iar din una dintre mașini au coborât două femei și au laergat spre cealaltă mașină ce era condusă tot de o femeie.

Totul  ar fi pornit de la un bărbat  pe care îl iubesc două dintre femei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Incident în fața unui club din Satu Mare. Un bărbat a fost atacat din gelozie

Într-un final totul s-a calmat iar victima a anunțat poliția. Se pare că îi lipsesc câțiva dinți din gură astfel că a depus plângere penală pe numele celorlalte două femei.

Ce au transmis autoritățile

”În această seară, la ora 20.00,

polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați telefonic de către o femeie de  42 de ani din Ferești, despre faptul că a fost agresată. 

Citește și:  Șase persoane și-au pierdut viața într-un atac armat, în Mexic

Polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în localitatea Ocna Șugatag, a fost agresată fizic de o altă femeie, în vârstă de 46 de ani din Ferești, provocându-i leziuni.”,  au transmis cei de la IPJ Maramureș.

Citește și:  VIDEO- Aproape de tragedie înainte de meci. Liderul peluzei Sud Craiova a fost atacat de rivali

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Imediat  între cele trei femei s-a iscat o luptă  în mijlocul șoselei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI