Incidentul a avut loc in curtea interioara a scolii Nicolae Balcescu din Targu Mures. Pe inregistrare se poate observa cum nu intervine niciun profesor in momentul in care copiii incep sa se bata, iar in zona nu era nicio alta persoana care sa ii supravegheze.

„Se duceau de la o banca la alta, se imbranceau si atunci am observat ca incepeau sa alerge unul dupa altul, sa se prinda, sa isi dea picioare, sa se tranteasca pe jos, sa se prinda, se loveau, se tavaleau.

Toata zona aceasta de dupa gard a fost locul conflictului,” povesteste un martor.
Profesorii spun ca in curte sunt camere de supraveghere, dar acestea nu au inregistrat conflictul fiindca sunt prea departe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Profesori, m-am uitat in jur, ma uit de cateva zile, saptamani, tot urmaresc ce se intampla, dar nu vad niciun profesor in jur, in curtea scolii, care sa aplaneze un asa conflict,” adauga stefan Koronka, martor.

Directorul scolii a refuzat sa comenteze incidentul, dar, la cererea Inspectoratului scolar, a declansat o ancheta interna.

„Ma intereseaza cu totul in special in timpul caror ore s-a intamplat, ce ora avea aceasta clasa a cincea si chiar daca erau in pauza care era profesorul care trebuia sa supravegheze si mai ales care sunt

urmarile acestui comportament al copilului care, pe filmare, intr-adevar, se vede ca exagerau in joaca lor,” precizeaza, Ioan Macarie-inspector scolar general ISJ Mures, citat de Digi 24.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si