Imaginile au fost filmate în timpul zilei de luni, pe o stradă în comuna Ocna Șugatag din Maramureș. Imaginile arată cum două femei lovesc o a treia, o femeie de 42 de ani fiind trasă de păr și pusă la pământ, iar o a patra femeie intervine. Victima a sunat la 112.  

Citește și: Bătaie între două femei, în curtea bisericii. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul

Scandalul ar fi izbucnit din cauza geloziei, dar nu se știu mai multe detalii.  Polițiștii cercetează acum incidentul, într-un dosar penal de lovire sau alte violențe. 

Citește și: VIDEO- FOTO: Bătaie cu macete între doi indivizi, filmată pe o stradă din Galați

Bătaie între două femei, în curtea bisericii. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul

Incident în curtea bisericii din localitatea suceveană Bălăceana, unde două vecine s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Bătaie între două femei, în curtea unei  biserici din Suceava. Totul a început de la o discuție, iar conflictul a degenerat, fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Cele două au fost audiate. Tânăra s-a enervat și a început să o îmbrâncească pe femeia pe femeia de 40, dându-i mai multe palme peste spate. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Femeia lovită nu a dorit intervenția unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar a solicitat efectuarea de cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, formulând plângere penală. 

Citește și:  VIDEO- Locul paznicului de la liceu este ținut de... femeia de serviciu

Bătaie cu macete între doi indivizi, filmată pe o stradă din Galați

Cei doi indivizi și-au împărțit pumni și picioare după o urmărire cu mașinile în trafic.

O stradă  din Galaţi a devenit ring de bătaie pentru doi bărbaţi. Încăierarea a fost filmată de unul dintre participanţii la trafic. Pe imagini se văd cei doi protagonişti care îşi împart pumni şi picioare, iar, la un moment dat, unul dintre ei îl loveşte pe celălat cu o macetă, potrivit Observator. 

Citește și: Halucinant! Un bărbat din Satu Mare a fost înjunghiat de soție pe motiv că era prea gelos

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Victima a fost internată în spital cu mai multe răni. Medicii spun că starea lui este stabilă. Individul care a lovit cu maceta este în continuare căutat de polițiştii. Victima și agresorul se cunosc, spun surse din anchetă, iar la mijloc ar fi o reglare de conturi. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si