Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Scandal la „Puterea Dragostei” chiar de Ziua Îndrăgostiților: „Cine te crezi, tu uiți de unde vii?”

Un scandal de proporții a avut loc la „Puterea Dragostei”, ieri, 14 februarie 2021. Meda și Alexandra s-au certat și s-au agresat fizic. Gala de duminică a fost una plină de peripeții.

Georgiana Balaban,

Scandal între Meda și Alexandra de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meda și Alexandra de la „Puterea Dragostei” s-au certat aprig în gala de duminică. Nicos și Alexandra au început să se certe, iar Meda i-a sărit în apărare iubitului său. De acolo, și până la agresarea fizică și verbală au durat doar câteva secunde. Prezentatoarea Cristina Mihaela și concurenții emisiunii au reacționat imediat.

Scandal între Meda, Nicos și Alexandra de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Să pleci acasă, Alexandra! Pleacă acasă!” i-a zis Nicos Alexandrei.

Citeste si: Marele anunț a fost făcut la Puterea dragostei: Cine e favoritul săptămânii și cine părăsește competiția

Blondina a replicat: „Plec când vreau eu! Rolul de victimă n-o să-l primești tu!”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Ai zis că ai să aduci tu nu știu ce despre mine. Cine te crezi, băi fetiță? Tu uiți de unde vii?” i-a zis Meda de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce operație estetică își face Plușica de la „Puterea dragostei”? „Este vorba despre..!”

Meda de la „Puterea Dragostei” trântită la pământ în gala de duminică

Meda și Alexandra de la „Puterea Dragostei” s-au certat ca la ușa cortului și au țipat una la alta. Meda s-a apropiat de scaunul Alexandrei să o împingă, apoi Alexandra a trântit-o la pământ pe Meda. Blondina a fost ridicată imediat de iubitul ei Nicos de la „Puterea Dragostei”.

Meda și Alexandra de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Cu ce tupeu vine ea să sară la mine? Ea sare la mine și tot ea cade, mă! Intervine asta și caută să mă provoace la fiecare pas. Ea a căzut, ea m-a împins.” a menționat Meda de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei are un admirator secret? Concurenta a primit un buchet imens de trandafiri, chiar de Ziua Îndrăgostiților: “De ce mi-ai mulțumit în lacrimi?”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Meda și Alexandra de la „Puterea Dragostei” au fost prietene, însă competiția televizată le-a făcut să devină dușmance.

„Codruț nu te-a înjurat, nu nimic, tu chiar vrei să mă bat cu Codruț în platou? Poți să te oprești cu violențele? Nici eu, nici tu nu suntem smardoi aici în platou.” i-a zis Nicos iubitei sale Meda.

Scandalul între cele două cupluri continuă la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Zanni de la Survivor România! „Dacă nu te lua Velea...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI