Close sidebar
Close sidebar

Bataie pe hartie igienica, in Braila. Produsul era la oferta intr-un supermarket

Clientii unui supermarket din Braila s-au imbrancit si inghesuit sa cumpere hartie igienica, la pret redus. Reducerea era una avantajoasa, de 4,49 de lei pentru 10 role.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O promotie la hartie igienica, la un hypermaket din Braila, i-a facut pe multi sa se calce in picioare. Cei mai aprigi au reusit sa puna mana pe baxurile cu role parfumate, iar ceilalti au ramas cu mana goala.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Si-au dat coate si s-au imbrancit pentru a prinde un pachet cu hartie igienica, dar... nu orice fel. Doar din aceea cu aroma de piersica.
Zeci de braileni au dat navala la propriu pentru sulurile care erau reduse cu 3 lei.

Oferta hypermarketului de 4.49 de lei pentru 10 role de hartie igienica i-a facut pe cumparatorii care se aflau in magazin sa se napusteasca peste baxuri.
 
Cand au vazut ca s-au terminat baxurile din magazin, brailenii au intrat in panica. Nu au plecat dezamagiti din magazin, ci au dat buzna si in depozit, de unde au mai luat alte baxuri cu hartie igienica.
 
Nici daca se mobilizau toti nu reuseau angajatii magazinului sa goleasca depozitul de baxuri atat de repede.

Spiritele s-au linistit abia cand s-a terminat toata hartia igienica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI