Apăsată de furie, această femeie ce era cu fiica sa minoră de mână, aleargă spre victimă și începe s-o bată. Îi întoarce brațul la spate și o ține la pământ, fără să-i pese că fetița de numai 4 ani e martoră la scena violentă.

„Te rog să taci din gură în fața copilului. Nu știu ce exemplu o să dai în fața copilului tău, dacă faci chestii din astea.”

a transmis victima.

Citeste si: Mureş: Tânără de 22 ani de ani, reţinută după ce a agresat o adolescentă de 18 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Dosar penal, după ce o fată de 16 ani a fost agresată de o alta de 13 ani

Citeste si: O fetiţă de 10 ani a murit înecată în Lacul Herăstrău

„Te bat rău. Te bat rău în fața copilului meu.” a adăugat patroana salonului.

Scandalul a avut loc sub privirile unui copil de 4 ani

Totul s-a întâmplat în fața unui salon de cosmetică din Florești iar agresoarea ar fi chiar proprietara localului de înfrumusețare. Si-ar fi ieșit din fire după ce victima sa a intrat în salon să întrebe cine a parcat pe locul ei. Prietena afaceristei ar fi fost cea care și-ar fi lăsat mașina pe locul rezervat proprietarilor din bloc. Asadar, de aici și până la scandal n-a mai fost decât un pas.

Citeste si: Bătaie într-un club de pe litoral! Ce s-a întâmplat cu o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei"! Imagini halucinante!

Nici femeia agresată și nici cea acuzată nu vor să ofere jurnaliștilor Kanal D un punct de vedere oficial. Neoficial, însă, victima ne-a mărturisit că are ochiul vânat și buza umflată, și că și-a scos certificat medico-legal.

Poliția nu a fost sesizată pentru a interveni

În acest moment, polițiștii nu au fost sesizați cu privire la eveniment. Persoanele implicate au 90 de zile la dispoziție să depună plângere pentru lovire și alte violențe.

Tânăra spune că va depune în curând plângere împotriva femeii care a bătut-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si