Scandal de proporții, miercuri, urmat de bătaie din partea fanilor Eintracht Frankfurt. Aceștia s-au luat la harță cu polițiștii, au incendiat o mașină de poliție, și ca urmare, autoritățile au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene.

Scandal între fanii echipei Eintracht Frankfurt, poliție și echipa lui Napoli

Fanii echipei Eintracht Frankfurt au fost în prim-planul scandalului de la Napoli. Suporterii germani au atacat polițiștii, au incendiat o mașină a autorităților și au aruncat cu petarde și fumigene.

Citește și: Scandal cu poliția locală

De asemenea, presa italiană a relatat că și fanii echipei lui Napoli au atacat suporterii Eintracht Frankfurt.

Citește și: VIDEO- Scene incredibile surprinse în Ardustat. Bătaie după rugăciune

Ca urmare a violențelor dintre fanii celor două echipe, polițiștii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene.

Citește și: VIDEO. Un magician a fost bătut pe scenă, după un "număr periculos" cu o femeie

Un copil de 7 ani a murit strivit în parcare după un meci de rugby, în timp ce își schimba ghetele/Părinții: ”ne este dor de tine, scumpule, și nu te vom uita niciodată. Zboară sus, copilul nostru”

Alfie Tollett tocmai își urmărise fratele jucând într-un meci la clubul său local și își punea pantofii la loc când a fost prins între două mașini.

Băiatul a fost imediat transportat la spital, dar din păcate, la scurt timp a decedat.

Alfie Tollett, un băiat de 7 ani, tocmai își urmărise fratele jucând într-un meci de rugby la clubul său local și își punea pantofii la loc, când a fost prins între două mașini, a declarat un medic legist.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La deschiderea anchetei, medicului legist Ian Arrow a descris incidentul ciudat care a dus la moartea lui Alfie în Plymouth, Devon. Aceasta a dezvăluit că un vehicul electric se chinuia să parcheze și a "împins" o altă mașină parcată la clubul de rugby, Plymstock Albion Oaks în el, ceea ce a provocat strivirea fatală. 

Copilul a fost dus la spital, dar a murit la scurt timp

"[Alfie] stătea în spatele mașinii familiei schimbându-și cizmele cu pantofii după ce și-a urmărit fratele jucând rugby”, a povestit Ian Arrow în declarația sa.

"Un vehicul staționat parcat în spatele vehiculului familiei a fost apoi lovit de un alt vehicul cu propulsie electrică care încerca să parcheze.

Acest vehicul a împins vehiculul parcat și l-a strivit pe Alfie între cele două mașini. Alfie a fost transportat la spitalul Derriford, dar din păcate a decedat”, a mai declarat acesta.

Citește și:  Cinci tineri au dispărut după o ieșire în club. Polițiștii au găsit trei cadavre

Citeste si:  LIVE UPDATE Ziua 386 de război. Lavrov acuză SUA că ignoră restricțiile de zbor impuse de Rusia în Marea Neagră. Zelenski: Agresiunea rusă se apropie de punctul în care poate ceda- kanald.ro

Citeste si:  Noi imagini cutremurătoare cu Alina Eriko. „Pantera neagră”, în ipostaze greu de imaginat- wowbiz.ro

Cauza oficială a morții copilului a fost dată în timpul scurtei audieri, ca fiind leziuni traumatice toracice cauzate de o forță contondentă.

Poliția face apel la martori

Acum,  poliția continuă să facă apel la martori  și la orice înregistrare de pe camera de bord care a suprins tragedia. Totodată, poliția a declarat că acesta a suferit răni grave și a fost transportat la spitalul Derriford, unde a fost declarat mort la aproximativ o oră după incident.

De la incidentul de duminică, 19 februarie, au început să curgă omagii pentru Alfie, care locuia în Plymouth, Devon.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

"Acesta trebuie să fie unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facem ca familie. Duminică, micuțul nostru prețios Alfie a fost implicat într-un incident oribil în care, din păcate, și-a pierdut viața. Acest lucru a lăsat un gol imens în întreaga noastră familie. Alfie al nostru nu a fost doar fiul și fratele nostru, ci și un nepot, un văr, un nepot și un prieten pentru atât de mulți oameni”, a declarat familia copilului.

Familia băiatului, devastată de durere

"A fost micuțul nostru special, obraznic, amuzant și prețios. Inimile noastre sunt complet frânte. Suntem atât de amorțiți și ne luptăm să înțelegem de ce s-a întâmplat acest lucru. Pentru Alfie al nostru, ne este dor de tine, scumpule, și nu te vom uita niciodată. Zboară sus, copilul nostru. Îți mulțumim pentru cei mai frumoși șapte ani din viața noastră. Toată dragostea noastră, mami, tati, Jack și Teddy”, au mai adăugat aceștia.

Citeste si:  ”Am studiat foarte mult pe tema asta.” Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa, la 16 ani de la dispariție- kfetele.ro

Citeste si:  Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi: "Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine" Declarații de ultima ora ale cântăreței- radioimpuls.ro

Citește și:  O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier în Capitală

Ofițerii continuă să facă cercetări pentru a stabili circumstanțele coliziunii.

"Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Plymouth a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin conducere neglijentă. El a fost eliberat pe cauțiunea poliției pentru a se întoarce sâmbătă, 20 mai”, a declarat poliția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si