Close sidebar
Close sidebar

Bătrâna din Vaslui udată ca să moară a fost bătută de același individ care a fost lăsat în libertate

Bătrâna din Vaslui udată, bătută și lăsată în frig să înghețe, a avut parte de același tratament din partea bărbatului care a procedat la fel și prima dată și a fost lăsat în libertate.

Diana Puiu,

Bătrâna din Vaslui udată ca să moară a fost bătută de același individ care a fost lăsat în libertate

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La nici două săptămâni după ce bătrâna imobilizată la pat a fost udată, bătută și lăsată în frig să moară, individul s-a întors, iar scenele de coșmar s-au repetat. Agresiunea a avut loc în cursul zilei de duminică.

Citește și: Elev agresat în repetate rânduri de colegii săi: „Este de neînţeles cum un părinte îşi expune propriul copil iterând false probleme”

„E într-o zonă izolată a satului și oricum nu s-ar băga nimeni să o apere. Acesta nu trebuia lăsat liber, că de asta este arest preventiv, pentru turbați de felul acesta, care nu știu de frica nimănui. Mai umblă și beat, e periculos. Ea și așa are viața ca un chin, nu e normal să mai stea și cu atâta frică. Vai de sufletul ei”, au relatat doi oameni din Huși care o ajută pe bătrâna singură din Stroiești.


Acesta a fost lăsat în libertate, după ce prima dată a lăsat ușa deschisă intenționat ca femeia să moară înghețată.

Citește și: Întâmplare ca în filme! O femeie și-a ucis soacra, apoi s-a urcat călare pe cadavru și a început să fumeze liniștită: „Ea a sărit”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Agresiuni repetate și în rândul elevilor. Un copil este batjocorit fără încetare

Tatăl spune că în aprilie anul trecut, copilul său, care atunci era elev în clasa a şasea la o şcoală din localitatea Parincea, a fost bătut şi băgat într-o cuşcă metalică de către colegi, iar de atunci poliţiştii, cărora li s-a adresat nu au soluţionat dosarul.

La nici un an distanță, tatăl copilului  susţine că  fiul său a fost din nou lovit, cu un bulgăre de gheaţă. El a postat pe Facebook o imagine cu copilul, tăiat la un pomete. În replică, oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean au postat, pe Facebook, un mesaj în care susţin că nu au „mușamalizat” incidentul şi că inspectoratul şi şcoala nu fac anchete penale. 

Citește și: „Tu să nu mă mai saluți, că ești un gunoi”. Ceartă ca la ușa cortului la DSP Arad! Un director i-a atacat pe ceilalți angajați cu aparatul cu electroșocuri, după un schimb de replici acide

„Este de neînţeles cum un părinte îşi expune propriul copil iterând false probleme, deşi i s-au prezentat intervențiile şcolii”,  au transmis, public, inspectorii şcolari din Bacău. 

„Copilul meu a fost bătut şi anul trecut. După ce l-au bătut, l-au băgat într-o cuşcă de tomberon, din fier. Am făcut sesizare şi la IPJ Bacău, şi la comuna Parincea, am făcut sesizare şi către şcoala Parincea, dar nu s-a rezolvat nimic. Pe 8.04.2022, anul trecut, s-a întâmplat”,  a declarat el pentru News.ro.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Un om de afaceri ucis de interlopi, înmormântat în picioare. Motivul este uluitor

Bărbatul a prezentat mai multe documente care atestă că s-a adresat Poliţiei, dar şi un certificat medico-legal emis în data de 13 aprilie 2022 și așteaptă ca autoritățile să își facă treaba. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI