UPDATE 17:30: Persoana bănuită de comiterea incracțiunii te tâlhărie asupra unui bătrân a fost prinsă în urmă cu câteva minute.

5 zile au trecut de cand talharul care a batut cu bestialitate un bunic intr-o scara de bloc e in libertate! Politistii ne cer ajutorul si au facut publica fotografia celui pe care il suspecteaza.

Scena extremă in care un batran in varsta de 75 de ani e batut pana la sange l-ar avea ca faptas pe individul din imagine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Politistii care il cauta fara oprire de 4 zile incoace au facut publica fotografia suspectului si ii indeamna pe cei care pot oferi informatii legate despre locul in care s-ar putea afla, sa sune la numarul unic de urgenta.

Ultima oara, suspectul care ar fi fugit cu 500 de euro si un telefon a fost vazut in cartierul unde locuieste.

L-ATI VAZUT? SUNATI LA 112!

VARSTA: 36 DE ANI
INALTIME: 1,75m
GREUTATE: 69 kg
CONSTITUTIE ATLETICA
PAR SATEN, DREPT, DES
BARBA

"Barbatul se sustrage cercetarii si este dat in consemn la frontiera si politistii efectueaza toate crecatrile necesare gasirii lui."

Individul e un recidivist periculos, eliberat mai devreme din penitenciar asemenea fostului condamnat pentru crima de la Medias.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si