Close sidebar
Close sidebar

Bătăușul bătrânului din Galați e de negăsit! Poliția nu a reușit de cinci zile să il prindă!

Bărbatul care a bătut cu bestialitate un bătrân într-o scară de bloc din Galați este de negăsit!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE 17:30: Persoana bănuită de comiterea incracțiunii te tâlhărie asupra unui bătrân a fost prinsă în urmă cu câteva minute.

5 zile au trecut de cand talharul care a batut cu bestialitate un bunic intr-o scara de bloc e in libertate! Politistii ne cer ajutorul si au facut publica fotografia celui pe care il suspecteaza.

Scena extremă in care un batran in varsta de 75 de ani e batut pana la sange l-ar avea ca faptas pe individul din imagine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Politistii care il cauta fara oprire de 4 zile incoace au facut publica fotografia suspectului si ii indeamna pe cei care pot oferi informatii legate despre locul in care s-ar putea afla, sa sune la numarul unic de urgenta.

Ultima oara, suspectul care ar fi fugit cu 500 de euro si un telefon a fost vazut in cartierul unde locuieste.

L-ATI VAZUT? SUNATI LA 112!

VARSTA: 36 DE ANI
INALTIME: 1,75m
GREUTATE: 69 kg
CONSTITUTIE ATLETICA
PAR SATEN, DREPT, DES
BARBA

"Barbatul se sustrage cercetarii si este dat in consemn la frontiera si politistii efectueaza toate crecatrile necesare gasirii lui."

Individul e un recidivist periculos, eliberat mai devreme din penitenciar asemenea fostului condamnat pentru crima de la Medias.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI