Un batran de 76 de ani din judetul Bacau a fost condamnat la inchisoare, dupa ce si-a batut vecina. Marul discordiei, un nuc din care femeia a cules nuci. 
 
Potrivit documentelor, copacul se afla pe terenul barbatului, insa femeia sustine ca nucul se afla in proprietatea ei. Pentru ca barbatul considera ca nucul ii apartine, in momentul in care a prins-o la cules de nuci i-a aplicat femeii o bataie zdravana. 
 
Mai mult, barbatul i-a luat si sacosa cu nuci, ca dovada pentru autoritati.  "Mentionez ca nu am vrut sa sustrag sacosa cu nuci, ci am vrut sa ma duc la politie si sa le arat ca ea a cules de la mine nucile, nicidecum sa ii sustrag vreun bun. Ulterior, dupa circa o luna, i-am predat persoanei vatamate sacosa, cu tot cu nucile i ea, intrucat eu nu m-am mai dus la politie intre timp si nici nu a venit politia la mine acasa, asa cum ma asteptam din cele spuse de persoana vatamata.Realizez ca nu e bine ca am agresat-o, dar consider ca merita, intrucat culegea nuci de pe teritoriul meu si mi-a aratat fundul cand i-am facut observatie", a povestit batranul autoritatilor. 
 
 
In urma plangerii facuta de victima, barbatul si-a recunoscut vina. Politistii i-au stabilit o pedeapsa de 135 de zile amenda( 1.350 ron), iar in caz de neachitare pedeapsa se transforma in zile de inchisoare. Incidentul
a avut loc in toamna anului 2017, in zona Comanesti, din judetul Bacau, dar solutia in acest caz a fost data abia acum.
 
Conform apropiatilor, cei doi vecini se certau frecvent din cauza nucului, care desparte proprietatile celor doi. 
 
 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si