Close sidebar
Close sidebar

Batran de 91 de ani din Prahova, atacat de urs in propria curte. Batranul a fost dus de urgenta la spital

Un batran de 91 de ani din Valea Doftanei, judetul Prahova, a fost atacat de de un urs in propria curte, aflata in apropierea padurii. Barbatul a suferit multiple plagi si a fost transportat la Spitalul Judetean Prahova pentru ingrijiri.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat in varsta de 91 de ani din Valea Doftanei, judetul Prahova, a fost atacat de un urs si a suferit multiple rani.

”Barbatul prezinta multiple plagi in regiunea abdominala si la femurul drept. El a fost atacat in curtea personala din apropierea padurii”, au precizat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Acestia au intervenit initial cu un echipaj cu asistent si, ulterior, cu un echipaj cu medic.

Cadrele medicale au constatat ca barbatul a suferit multiple plagi lineare in regiunea abdominala, plaga liniara de cinci centimetri la coapsa dreapta, dar si alte rani, fiind transportat la Spitalul Judetean Prahova.

La fata locului au fost gasite mai multe urme de urs, una mare si altele mai mici. E posibil ca barbatul sa fi fost surprins de o ursoaica cu pui si asta sa fie motivul atacului.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI