Batranul le-a povestit politistilor ca a plecat la posta cu suma de 50000 de lei pentru a cumpara titluri de proprietate. A apucat sa faca tranzactia si a plecat inapoi spre casa. Nu si-a dat seama ca doi indivizi il supravegheaza indeaproape. Cand au gasit momentul propice, aproape de intrarea in bloc, acestia l-au atacat pe batran, l-au lovit in cap si i-au luat suma de 17000 de lei si titlurile de proprietate.

Pagubitul s-a dus imediat la politie si a declarat anchetatorilor ce s-a intamplat, si semnalmentele talharilor. Oameni legii au mers la fata locului si au refacut traseul pe unde a mers barbatul si au gasit camere care supravegheau acele zone, anunta romaniatv.net.

Astfel, in baza imaginilor au reusit sa ii identifice pe cei doi barbati, unul din Bucuresti, altul din Giurgiu, unul dintre ei avand antecedente penale, respectiv a fost eliberat in 2015 din inchisoare, fiind condamnat pentru omor. Ambii barbati au fost dusi la audieri la sectia 15 si au fost retinuti.

 

 

 

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si