Close sidebar
Close sidebar

Bătrân mort într-un incendiu provocat de o lumânare

Un bărbat în vârstă de 86 de ani din localitatea Agighiol, judeţul Tulcea, a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce în locuinţa sa a izbucnit un incendiu din cauza unei lumânări.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ISU Tulcea, pompierii au fost alertaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică în legătură cu producerea unui incendiu în localitatea Agighiol, unde ardea o casă de la marginea.

S-au deplasat la locul intervenţiei 14 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 SMURD. „La faţa locului, incendiul se manifesta la o casă, cu foc deschis, în interior şi la acoperişul acesteia. Din nefericire, în casă se afla o persoană de sex masculin de 86 de ani, decedată”, arată sursa citată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiul a fost provocat cel mai probabil de o lumânare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI