O ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman care a fost solicitată în localitatea Boghicea pentru a prelua un băbat de 73 de ani nu a mai ajuns la destinație.
Transportul pacientului până la ambulanță a fost a fost făcut de SVSU cu ajutorul unui tractor, apoi a fost preluat de un echipaj SMURD.

Citește și: Peste 30 de instituții de învățământ din Iași se închid din cauza vremii

Peste 30 de instituții de învățământ din Iași se închid din cauza vremii

Activitatea din 36 de unități de învățământ preuniversitar din județul Iași își suspendă activitatea din cauza ninsorii și a viscolului. 

Citește și:  Căderile masive de zăpadă au provocat pagube în Brașov. Zeci de copaci s-au prăbușit pe trotuare

"Condiţiile meteorologice au impus ca în cursul acestei zile să fie suspendată activitatea în mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi. Decizia a fost luată în urma întrunirii  Consiliului de Administraţie  al fiecărei unităţi şcolare.  Sunt 21 de unităţi care au fost închise total şi 15 care au fost închise parţial. Aceste unităţi şcolare sunt din mai multe zone ale judeţului, în special din acele zone din mediul rural mai izolate",  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi, Antonina Bliorţ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- ANM a emis un cod portocaliu de ninsori în 6 județe

Aceste măsuri au fost luate ca urmare a prelungirii Codului portocaliu până în cursul zilei de joi, existând posibilitatea ca elevii să intre în vacanță cu o zi mai devreme. Modalitatea de recuperare a cursurilor va fi stabilită ulterior.

Citește și:  ANM a emis un cod galben de vânt puternic. În vigoare este și un cod portocaliu de ninsori abundente

ANM a emis un cod portocaliu de ninsori în 6 județe

Meteorologii au emis în șase județe din România un cod portocaliu de ninsori care va rămâne valabil până mâine, ora 14:00. Codul galben de intensificări ale vântului va fi valabil în Dobrogea şi estul Munteniei. Până sâmbătă   vremea   va fi deosebit de rece, iar temperaturile vor fi ceva mai coborâte pentru această perioadă a anului. 

Citește și:  VIDEO- Vremea rea a creat probleme: copaci rupți și mașini avariate

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu:   ”Vorbim și despre un cod galben și, de asemenea, despre o informare meteo care este valabilă până sâmbătă dimineață și vizează cea mai mare parte a țării, unde temperaturile se vor menține coborâte pentru această dată.”

Weekend-ul aduce vești ceva mai bune pentru români. Temperaturile din termometre vor ajunge să crească până la 15 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si