Intre batrana si ginerele sau s-a iscat o cearta, care a degenerat rapid.  Enervat la culme, barbatul si-a lovit soacra in cap de mai multe ori pana a omorat-o.

" Am fost solicitati printr-un apel la 112 efectuat la ora 15:04, sa intervenim in localitatea Holmita, comuna Cristesti, pentru o persoana de sex feminin, posibil decedata.

S-a dirijat imediat un echipaj medical de urgenta tip B1 cu medic de la substatia Pascani, care la locul solicitarii au gasit o femeie de 80 de ani, cu semne de moarte biologica instalate. Aceasta prezenta urme de lovire in regiunea frontala, regiunea fetei si excoriatii la nivelul ochiului drept. Cadrele medicale au declarat in cele din urma decesul",  a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi pentru BZI.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Dupa ce si-a facut de cap, ucigasul a amenintat de fata cu oamenii legii ca se sinucide, devenind extrem de agitat.

Echipajul SAJ Iasi a ramas la fata locului in eventualitatea in care va fi necesara asistenta medicala, insa barbatul a fost calmat de politisti si dus la sectie pentru cercetari. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si