O bătrână de 76 de ani a trecut prin spaima vieții. Femeia din Strâmtura, Maramureș, a fost jefuită în propria casă. Infractorii au legat-o pe femeie și au chinuit-o până când au convins-o să spună unde ține toți banii. Victima locuia singură, iar bărbații au intrat în timp ce dormea.

Citeste si: VIDEO| Bebeluș de un an, bătut de mamă până când a intrat în comă

Românca a fost jefuită în noaptea de duminică spre luni. Femeia a fost chinuită până a fost nevoită să spună unde ține toți banii.

Citeste si: O femeie din Cluj-Napoca a fost înjunghiată într-un magazin. Autorul faptei are 17 ani

Întâmplare neașteptată în Maramureș

O femeie de 76 de ani dormea în timp ce hoții au intrat peste ea. Indivizii au folosit un spray lacrimogen, apoi au legat-o pe victimă și i-au luat telefonul mobil. Ei s-au asigurat că aceasta nu va suna la 112. Tâlharii au chinuit-o pe femeie, până a spus unde ține banii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: A murit fugărind hoțul de cașcaval

Bătrâna avea o sumă strânsă pentru zile negre în valoare de 4.000 de lei. Victima a rămas fără acești bani după ce le-a dezvăluit hoților locul în care îi ține.

Infractorii au luat banii și au fugit. Femeia a rămas astfel legată în casă. Un vecin de al bătrânei a auzit țipetele de disperare.

El a apelat rapid numărul special de urgență, 112, pentru a chema ajutoare.

bătrână din maramureș jefuită

Caz șocant în Maramureș.

[Sursa foto: PixaBay]

Poliția a ajuns imediat la casa bătrânei. Oamenii legii au deschis un dosar penal, făcând cercetări în continuare pentru a identifica făptașii.

Citeste si: Scandal uriaș la apartamentul lui Cornel Galeș! Un bărbat susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro înainte să moară! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si