Tânărul i-a cerut bani, iar femeia l-a refuzat. Clipe de groază pentru o femeie din localitatea Brodoc, Vaslui, după ce a fost abuzată de propriul nepot. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Iulian, tânărul mort în accidentul din Nedelea, s-a sinucis! A lăsat mesaje de adio înainte să intre cu mașina în copac

Sătenii din Brodoc susțin că Alexandru este un tânăr problemă

"Bãtrâna este o femeie respectabilã la noi în sat. Şi-a crescut copiii cu multã grijã, i-a educat asa cum trebuie. Pe bãiatul ãsta însã l-a scãpat din mânã, probabil şi din cauza vârstei înaintate. De multi ani se chinuie cu el. Bãtãile, furturile şi scandalurile erau la ordinea zilei. Nu ne mirã ce a fãcut, pentru cã-l vedeam în stare de aşa ceva", au declarat pentru vremeanoua.ro vecinii batranei.

Când a scăpat din mâinile nepotului, bătrâna s-a dus direct la poliție

"În seara zilei de 6 mai, bãiatul s-a adunat împreunã cu alti patru prieteni. Au consumat bãuturi alcoolice, iar la un moment dat s-a dus sã-i cearã niste bani bãtrânei.

Aceasta n-a avut sã-i dea, si din acest motiv a profitat de ea. Agresorul a fost retinut si prezentat în fata instantei, unde a primit mandat de arestare preventivã pentru o perioadã de 30 de zile", a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si