Femeia, de 88 de ani, a decedat după ce a căzut de la fereastra unei case de bătrâni din Marino (Roma). În loc să fie dusă la spital, victima a fost tratată cu o cutie de mazăre congelată.

Proprietarul azilului, un bărbat de 42 de ani, a fost arestat și este în prezent în închisoarea din Velletri, informează Fanpage.

Citește și: Incident dramatic în Poiana Brașov! O româncă, fostă îngrijitoare în Italia, și-pus capăt zilelor dându-și foc

Potrivit primelor informații, victima se afla într-un scaun cu rotile când, din motive necunoscute și încă în curs de investigare, a căzut de la fereastra azilului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citește și: O influenceriță italiană, în vârstă de 19 ani, ar putea deveni regină după ce prințul a anunțat că îi predă tronul

În loc să cheme imediat ambulanța, proprietarul azilului a ales să-i ofere primul ajutor cu o cutie de mazăre congelată. Femeia s-a lovit la cap și a suferit răni grave, starea ei de sănătate înrăutățindu-se treptat în orele următoare.

Femeia a murit în cele din urmă

Angajații casei de bătrâni au realizat că femeia nu se simte bine după ce au găsit-o aproape inconștientă în pat. Doar atunci proprietarul a decis să cheme serviciul de urgență. Cu toate acestea, când personalul medical a ajuns, starea femeii era deja critică.

A fost dusă de urgență la Policlinico di Tor Vergata, unde a intrat în comă și a rămas astfel timp de aproximativ nouă zile.

Moartea a survenit din cauza traumatismului cranian și a rănilor pe care le-a suferit.

Proprietarul azilului a fost arestat și pus la dispoziția autorității judiciare.

Citește și: Povestea dramatică a lui Nicolae, după ce a fost torturat de polițiștii italieni. Făptașii au fost arestați: „Am fost bătut și târât”

O investigație este în curs de desfășurare pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs căderea și modul în care a fost gestionată situația de către personalul azilului de bătrâni.

Citește și: Steven Zhang, președintele clubului Inter Milano, declarație optimistă înainte de finala Champions League: „Inter nu se dă bătută în fața lui Manchester City”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si