Femeia a marturisit ca daca vrei sa traiesti mult si sanatos trebuie sa mananci fiertura de ovaz in fiecare dimineata, dar mai ales sa renunti la barbati. Ea a recunoscut ca secretul unei vieti lungi este lipsa unui barbat din viata sa si a afirmat ca "barbatii pur si simplu produc mai multe probleme decat sa fie un sprijin". 

Jessie Gallan a fost toata viata ei o femeie independenta, a lucrat din greu de cand era adolescenta si a plecat de acasa cand avea doar 13 ani, dar a continuat sa munceasca toata viata si nu s-a casatorit niciodata. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Asistenta care a ingrijit-o in ultimii ani de viata a declarat desprea ea ca era efectiv minunata, in ciuda varstei inaintate pe care o avea. Jessie era mereu plina de viata si nu statea locului o clipa, pentru ca si in tinerete isi luase foarte putine concedii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si