Cum era de asteptat, cererea sa a fost respinsă si Dumitru Onofrei a fost obligat să plătească 250 de lei, cheltuieli de judecată. Bătrânul 69 de ani a ajuns în arestul politiei după ce a fost acuzat de viol în formă continuată. Victimă bătrânului pervers a căzut o minoră de doar 14 ani. Fata, crescută doar de o mătusă, după ce mama a decedat si tatăl a plecat la muncă în străinătate, a plecat, pe jos, spre Bârlad, la o altă mătusă.

În dreptul localitătii Secuia a fost abordată de către Dumitru Onofrei si, sub amenintări, a fost violată o noapte întreagă.

Arestat zilele trecute după ce a fost acuzat de viol în formă continuată, Dumitru Onofrei, un bătrân de 69 de ani din Secuia, pre să se fi săturat să stea după gratii. Astfel că, zilele trecute, a contestat măsura privativă de libertate la Tribunalul Vaslui. Judecătorii au luat act de constestatia formulată de acesta dar au respins-o, ca nefondată. În plus, Onofrei a fost obligat să achite 250 de lei, cheltuieli de judecată.
Întreaga poveste a iesit la iveală după o săptămână şi Dumitru Onofrei a ajuns pe mâna politistilor. În fata anchetatorilor a declarat că victima sa nu s-ar fi opus să întretină relatii sexuale dar nici nu a fost de acord. Explicatia sa nu a convins pe nimeni astfel că Onofrei a fost arestat pentru 30 de zile si acuzat de viol în formă continuată.

Pentru fapta sa, bătrânul riscă să-si petreacă bătrânetile în spatele gratiilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Sursa: Vremea Noua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si