Un bărbat din Gorj a trecut prin clipe cumplite după ce a fost imobilizat și lovit de echipele de intervenție. Mascații au descins în jurul orei 6 la locuința omului, spune familia victimei.

Chiar dacă tânărul în vârstă de 27 de ani le-ar fi repetat oamenilor legii că nu este vinovat și că nu este cel pe care îl caută, acesta a fost încătușat și lovit de către forțele de ordine.

Citește și: VIDEO- Gestul scandalos al unei mame din Timiș. Și-a fotografiat fetițele și a trimis pozele mai multor bărbați

barbat batut, interventie mascati, gorj

În timp ce bărbatul era săltat de mascați, cel pe care îl căutau era îl altă încăpere

După descindere bărbatul a ajuns de urgență la spital cu mai multe leziuni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Acesta prezenta multiple contuzii și escoriații. A fost trimis la un consult neurologic”, a declarat Mihaela Ticleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu.

Acesta îi acuză pe mascați de purtare abuzivă. Pe de altă parte, polițiștii spun că tânărul i-ar fi împiedicat să facă percheziția și că de aceea a fost încătușat.  

După ce și-au dat seama de eroare, oamenii legii l-au găsit și pe cel pe care îl căutau cu adevărat.

Tânărul, care este frate cu victima, se afla în aceeași casă, dar dormea în altă încăpere. Acesta a fost dus la audieri. Perchezițiile de acum au fost făcute de către polițiștii in cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Braşov sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Descinderile au avut loc în mai multe județe, într-un dosar de înșelăciune și efectuare de operațiuni financiare frauduloase.
 

În urma incidentului au fost sesizați oamenii legii din Gorj, care au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă și fac cercetări pentru a determina cum s-a produs eroarea.

Citește și: VIDEO Marej, drumul spre succes! Tânărul artist are o voce foarte asemănătoare cu cea a lui Carla’s Dreams

barbat batut, interventie mascati, gorj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si