O fetita din China, suparata de faptul ca parintii ei divorteaza, a vrut sa evite ca acest lucru sa se intample. Ea a gasit acetele de divort si le-a rupt. Cand a vazut tatal sau, si-a iesit din minti si a fost la un pas sa isi omoare fiica.

El a batut-o cu bestialite pe micuta, apoi a luat o franghie, a legat-o pe micuta si a suspendat-o de o grinda in fata casei. Barbatul a filmat-o apoi pe fetita spanzurata si i-a trimis imaginile sotiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Femeia a anuntat de urgenta politia, iar o echipa formata din medici si politisti au ajuns la locuinta barbatului. Fetita a fost transportata la spital, iar medicii spun ca starea ei este buna.

Ea va primi consiliere psihologica. In urma incidentului, mama va primi, probabil, custodia exclusiva a minorei.

Tatal abuziv le-a spus politistilor ca a procedat asa pentru ca si-a iesit din fire. Pe langa faptul ca fetita a distrus actele de divort, ea a stricat un obiect de mobilier si a spart o sticla de alcool etilic, scrie The Sun. 

Sursa foto: ASIAWIRE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si