Close sidebar
Close sidebar

Batuta si spanzurata de propriul tata, pentru ca a rupt actele de divort. Clipe cumplite pentru o fetita de 8 ani

O fetita in varsta de 8 ani a trecut prin momente cumplite pentru ca a indraznit sa se opuna deciziei parintilor ei. Ea a rupt actele de divort ale parintilor sai, crezand ca asa se va rezolva problema, dar ce a urmat, este infiorator.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O fetita din China, suparata de faptul ca parintii ei divorteaza, a vrut sa evite ca acest lucru sa se intample. Ea a gasit acetele de divort si le-a rupt. Cand a vazut tatal sau, si-a iesit din minti si a fost la un pas sa isi omoare fiica.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

El a batut-o cu bestialite pe micuta, apoi a luat o franghie, a legat-o pe micuta si a suspendat-o de o grinda in fata casei. Barbatul a filmat-o apoi pe fetita spanzurata si i-a trimis imaginile sotiei.

Femeia a anuntat de urgenta politia, iar o echipa formata din medici si politisti au ajuns la locuinta barbatului. Fetita a fost transportata la spital, iar medicii spun ca starea ei este buna. Ea va primi consiliere psihologica. In urma incidentului, mama va primi, probabil, custodia exclusiva a minorei.

Tatal abuziv le-a spus politistilor ca a procedat asa pentru ca si-a iesit din fire.

Pe langa faptul ca fetita a distrus actele de divort, ea a stricat un obiect de mobilier si a spart o sticla de alcool etilic, scrie The Sun. 

Sursa foto: ASIAWIRE

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI