În urmă cu câteva zile, Emil Boc anunța că va contrui la Cluj un bazin olimpic. Astăzi, primarul a declarat că bazinul îi va purta numele lui David Popovici, campionul de aur al României.

Bazinul de la Cluj va purta numele lui David Popovici

Emil Boc a declarat că bazinul care se va contrui la Cluj îi va purta numele lui David Popovici. Primarul a mărturisit că este vorba despre o construcție enormă, pe trei niveluri, unde vor putea fi găzduite atât competiții naționale, cât și competiții internaționale.

Primarul a spus că bazinul olimpic va fi finalizat la sfârșitul anului 2025.

Citește și: O nouă medalie pentru România la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel au obținut argintul la dublu rame feminin

David Popovici

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

”Acest bazin olimpic va fi pe trei niveluri şi va putea găzdui diferite competiţii la nivel naţional şi mondial, pentru că are dimensiuni olimpice. În egală măsură, bazinul va fi dedicat sportului de masă, dar şi performanţei. Clujenii merită o astfel de infrastructură şi sunt convins că vor practica înotul. Vor exista gradene pentru 1.000 de spectatori, iar lucrările sunt prognozate a se finaliza la finalul lui 2025.

Acest bazin va purta numele lui David Popovici, ca o formă de respect pentru reuşitele lui, pentru România”, a declarat Emil Boc, potrivit news.ro.

Într-un videoclip postat pe contul său de Facebook, Emil Boc a explicat decizia de a denumi bazinul care se va construi la Cluj: Bazinul Olimpic David Popovici. Primarul a declarat că David Popovici este un băiat de aur, omul care inspiră pe toată lumea, mai ales noua generație, că poți reuși. 

Citește și: Simona Radiș și Ancuța Bodnar au luat argintul la JO 2024, după o cursă dramatică! România a câștigat și medalia de aur, la dublu vâsle masculin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si