O cursă nebună s-a încheiat în râu pentru un tânăr de 22 de ani. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor din Băile Herculane și a încercat să scape de oamenii legii, dar nu a avut noroc.

La un moment dat, individul nu a mai putut controla mașina, a derapat și a ajuns într-un râu din Caraș-Severin. Pompierii au intervenit de urgență și l-au scos pe șoferul fugar și pe un alt individ din mașină.

Citește și: O tânără de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin! Individul i-a cerut un foc, după care a scos un cuțit și a înjunghiat-o în gât

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

numere false, permis, rau, caras-severin

„Azi-noapte, la ora 04.27, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist de la Poliția Stațiuni Băile Herculane şi un jandarm a observat un autoturism care circula pe strada Trandafirilor, în zona Parcului Domogled, iar în momentul în care polițistul a efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta şi-a continuat deplasarea. Imediat, patrula de ordine publică a pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau 2 bărbați, iar în timpul deplasării l-au somat în continuare pe conducătorul auto să oprească autoturismul şi au luat legătura cu polițiștii din Mehedinți, pentru a-l opri la intrarea în județ”,

a transmis IPJ Caraş-Severin.

Tânărul de la volan și pasagerul au fost duși la spital în urma accidentului. Bărbatul care conducea mașina cu numere de înmatriculare false nu avea nici permis de conducere. Tânărul a fost supus probei cu etilotestul și rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

„Imediat patrula de ordine publică a apelat SNUAU 112 şi a solicitat sprijinul pompierilor şi al unui echipaj medical.

Cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost scoşi din maşină de pompieri şi preluaţi de echipajul medical, fiind răniţi uşor. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş. Bărbatul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Citește și: S-a aflat cine este românul în vârstă de 49 de ani, împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria! Bărbatul a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală. Ce spun medicii despre starea lui?

numere false, permis, rau, caras-severin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si