Beatrice Olaru a îmbrăţişat trofeul Exatlon la aeroportul din Santo Domngo, înainte de a pleca în România. WOWbiz.ro a fost acolo şi vă prezintă primele imagini în care marea câştigătoare prezintă trofeul pentru care a luptat aproape 4 luni.

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 

Trofeul Exatlon este realizat din marmură, cu inserţii metalice şi de argint, cu o greutate totală de aproximativ 23 de kilograme. Acelaşi trofeu l-a primit şi Vladimir Drăghia, în luna mai a acestui an, la finala Exatlon 1.

Beatrice Olaru a declarat pentru WOWbiz.ro că va păstra trofeul la loc de cinste, în livingul casei în care stă pentru a-l vedea de fiecare dată când intră în cameră. În acelaşi timp, Betty spune că nu s-a gândit ce va face cu cei 100.000 euro, însă spune că are mai multe proiecte în plan, toate legate de sport.

Reporter: Metin Molagean


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si