Close sidebar
Close sidebar

Bebe Cotimanis a luat atitudine dupa inchiderea cinematografului "Sebastian Papaiani" din Pitesti: "Daca tot ai facut o prostie, incearca si bucuria de a o indrepta!"

Sebastian Papaiani a murit anul trecut, pe 27 septembrie, la 80 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Marele actor Sebastian Papaiani a murit anul trecut, la 80 de ani, la doar sapte saptamani de la disparitia maestrului autoritatile din Pitesti, orasul sau natal, hotarand sa inchida cinematograful din oras care-i purta numele, in locul lui fiind deschisa o cafenea.

Inca scandalizat de decizia primariei, colegul lui Papaiani, Constantin Cotimanis, a reactionat dur: "Hei, tu cel care ai luat această hotărâre, ai avut de ales între suflet şi trup, între veşnicie şi putreziciune, între două răspunsuri pe care copiii sau nepoţii tăi le pot da la un moment dat la intrebarea: "Unde ai fost, copilul meu drag?" Ai de ales, tu cel care ai semnat această hotărâre, între un cadou şi o condamnare. Sunt sigur că nu poţi dormi liniştit dacă cineva ar îndrăzni să-i ia copilului tău jucăria din mână şi sa-i dea în schimb o cafea, o ţigară şi un păhărel, aşa mic ca pentru copilaşi, de vodcă.

Dacă tot ai facut o prostie, încearcă şi bucuria de a o îndrepta şi te vom pomeni de bine, noi cei care iubim filmul şi pe Bică Papaiani. Mulţumim anticipat!", a punctat Cotimanis.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI