Moarte cumplită pentru un tânăr chiar în fața unui club. Bărbatul a încasat un pumn care i-a adus moartea. Prietenii și apropiații au transmis mesaje dureroase de condoleanțe pe Facebook.

Citește și: Un bărbat s-a împușcat în abdomen în timp ce se afla la vânătoare

Un scandal de proporții i-a adus sfârșitul unui român. El a fost implicat într-un incident cu un alt tânăr de 21 de ani, însă lucrurile au degenerat și i-au pus capăt vieții băiatului, după ce a primit un pumn în cap de la agresor.

Moartea lui a stârnit multă tristețe, prietenii și familia fiind devastați de veste, judecând după mesajele pe care le-au transmis pe rețelele de socializare.

Bebe a avut parte de o moarte neașteptată

Tânărul era cunoscut drept Bebe și era din Constanța. El avea 18 ani, iar într-o seară a decis să se distreze într-un club din Murfatlar, fără să știe că decizia îi va aduce sfârșitul vieții. În timpul unui incident, un alt tânăr de 21 de ani i-a dat un pumn în cap lui Bebe, iar acest lucru i-a pus capăt vieții, în ambulanța care îl transporta la spital.

Citește și: Un român a ucis un conațional în Germania. Totul a avut loc în noaptea de Halloween

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Scandalul a pornit atunci când băiatul ar fi împins-o pe o tânără la intrarea în club, pentru a-și face loc. Tânăra era însoțită de iubitul ei, care s-a enervat atunci când a văzut că iubita lui este împinsă, motiv pentru care i-a dat o lovitură puternică în cap. Ulterior, băiatul s-a prăbușit la pământ și a fost găsit de medici în stop cardio-respirator.

„În cursul nopții am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un pacient căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar.

La locul solicitării s-a deplasat un echipa SAJ care a găsit un pacient comatos. A fost preluat de echipajul nostru, i s-a acorda primul ajutor, s-a solicitat un echipaj cu medic. Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanța, dr. Claudia Tatarici.

Citește și: VIDEO- Polițist rănit grav, după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Tânărul care l-a lovit pe Bebe a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să se prezinte pentru propunerea de arestare de 30 de zile. Prietenii și apropiații băiatului au fost devastați de vestea morții tânărului și au publicat mesaje dureroase pe rețelele de socializare.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

„DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Condoleanțe FAMILIEI îndurerate despre gestul celor care l-au ucis în bătaie incalificabil să fie trași la răspundere pentru faptele sale în fața legii”, ''Prea devreme ai plecat, nu meritai să mori aşa”, ”CONDOLEANTE FAMILIEI Si Doamne ferește nu mai ai curajul să lași copii nicăieri ca nu știi ce se poate întâmpla. Doamne ce timpuri trăim Trist foarte trist”, sunt câteva dintre mesajele pentru tânărul de 18 ani.

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si