Victima se află, în prezent,  în moarte cerebrală. Băiatul a căzut din mașină în timp ce se afla în mers. Șofer în acel moment era chiar tatăl său. Teribilul accident a avut loc pe un drum din județul Caraş-Severin.

Citește si: Un bebeluș nou-născut a fost transportat cu elicopterul SMURD la București

Tragedia a avut loc într-o curbă, moment în care micuțul a căzut din scaunul special pentru bebeluși în care era.

Nu ar fi avut puse centurile, motiv pentru care a căzut din scaun și portiera s-a deschis.

Care este starea de sănătate a băiatului

Într-o secundă, băiatul a fost aruncat pe șosea. Copilul este internat în Spitalul pentru Copii din Timișoara. Se află în comă, iar medicii nu îi oferă prea multe șanse de supraviețuire.

Citește si: Accident grav în Timiş: Un bărbat a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un tir

Tragedia a avut loc în mers pe o șosea din Caraş-Severin, în localitatea Ciuta. La volan se afla părintele lui. Deși copilul se afla pe bancheta din spate a autoturismului, nu era prins în centuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bebelușul s-a dezechilibrat, a alunecat din scaunul pentru copii, portiera s-a deschis, iar copilul a căzut direct pe șosea. Tatăl copilului de un an a fost testat şi cu aparatul etilotest.

Citește si: Un angajat CFR a murit după ce a căzut de pe un stâlp electric

Conform autorităților, bărbatul în vârstă de 44 de ani nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Cu toate acestea, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliția a anunțat că minorii care au o înălțime de până la 135 cm trebuie să fie fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul.

Citește si: Sonia, fetița de 12 ani care a murit pentru că avea cizmele prea mari. Mama n-a avut bani nici măcar de înmormântare. Cum a sfârșit copila

„Vă recomandăm să țineți cont de faptul că cei mici trebuie protejați împotriva urmărilor accidentelor de circulație cu ajutorul unui sistem eficient, potrivit vârstei, greutății şi înălțimii acestora.

Nerespectarea obligației pasagerilor aflați într-un autovehicul de a purta, în timpul deplasării pe drumurile publice, centura sau dispozitivele de siguranță omologate se sancționează cu 4 sau 5 puncte-amendă, iar conducătorului de autovehicul i se aplică şi 3 puncte de penalizare”, se mai arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si