Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare șocantă. Un nou-născut a fost descoperit într-o pungă cu un cuțit ruginit în spate

Descoperire șocantă. Un bebeluș a fost abandonat într-o pungă cu un cuțit ruginit în spate. Întâmplarea a avut loc în Argentina, în orașul Posadas.

Georgiana Balaban,

Bebeluș abandonat cu un cuțit ruginit în spate. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fetiță abia venită pe lume a fost găsită învelită cu o pătură și băgată într-o pungă de plastic, informează The Mirror. Șocul cel mare a fost momentul în care micuța a fost scoască din sacoșă.

Copila, în vârstă de doar două zile, a fost descoperită de către un instructor fitness care a auzit țipetele și scâncetele de frică și de durere ale micuței.

Omul, în vârstă de 31 de ani, a rămas șocat. Fetița se afla într-o pătură colorată în roz și albastru ce se afla într-o pungă neagră. Când s-a uitat cu atenție, bărbatul a descoperit că bebelușul avea un cuțit ruginit înfipt în spate.

Micuța a fost salvată la timp

Instructorul a văzut că bebelușa încă respira așa că a dus-o imediat cea mai apropiată secție de Poliție.

Ea a fost transportată la spitalul de pediatrie pentru a primi îngrijiri medicale și pentru a i se administra tratament din partea medicilor.

Fetița a fost salvată de către medici. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un băiat de 13 ani a fost găsit mort într-o maşină, cu câinele său în braţe

Citeste si: VIDEO- Crimă din gelozie. Un recidivist și-a ucis rivalul în dragoste și a lăsat doi copii orfani

Citeste si: Bagajul pentru maternitate: lista lucrurilor esențiale

Medicii au transmis că bebelușul are șanse mari de supraviețuire, căci rănile provocate de cuțitul ruginit au fost superficiale. Totodată, doctorii au observat că organele fetiței nu au fost deteriorare.

Polițiștii din Argentina au intervenit imediat în acest caz, astfel că au și identificat-o la scurt timp pe mama bebelușului. Femeia a fost arestată.

Citeste si: Un tânăr de 18 ani a fost bătut, înjunghiat și băgat în comă! Părinții sunt distruși de durere: „I-a scos cheagurile de sânge din gură...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI