Close sidebar
Close sidebar

Bebeluș de 11 luni, asfixiat la creșă. Educatoarea s-a așezat peste el ca să îl adoarmă

Un bebeluș de la o creșă a murit asfixiat de educatoare. Aceasta s-a așezat peste el în încercarea disperată de a-l face să adoarmă.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lee, un bebeluș de 11 luni din Taiwan, a sfârșit în mod tragic. Liao, educatoarea lui în vârstă de 40 de ani, a încercat să-l adoarmă la creșă, însă fără succes.

Pentru că cel mic nu adormea, femeia s-a așezat cu corpul peste bebelușul care se afla cu fața în jos. Din cauza greutății femeii, micuțul a murit asfixiat. Femeia nu a realizat că l-a omorât pe cel mic, ci a crezut că l-a făcut să adoarmă.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie fără margini într-o familie din Ploiești. Un bebeluș de șase luni a murit. Mama îndoliată spune că „Putea fi salvat!”

Micuțul a fost găsit mort de bucătarul creșei, în vârstă de 61 de ani, care a încercat să-l trezească pe cel mic. Bărbatul a anunțat imediat poliția.

Tragedia a avut loc la creșa „We Care Baby” din Neihu.

Educatoarea a ajuns pe mâna poliției.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI