Close sidebar
Close sidebar

Bebeluş de 11 luni, din Timişoara, mort de gripă, după ce a fost internat cu insuficienţă respiratorie

Un bebeluş de 11 luni care fusese iniţial internat la Spitalul de Copii din Timişoara, cu distrofie musculară, a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase, unde fusese transferat cu insuficienţă respiratorie şi bronhopneumonie.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitaului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a declarat pentru News.ro că un bebeluş de 11 luni a murit de gripă.

„Este vorba despre un copil de 11 luni, care a ajuns la noi cu malformaţii multiple şi care s-a internat vineri după amiază la noi la spital, cu gripă, iar sâmbătă a decedat. S-a internat cu insuficienţă respiratorie, cu bronhopneumonie. A fost intubat, dar a decedat”, a declarat medicul Virgil Musta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit medicului, se aşteaptă rezultatul autopsiei pentru a fi declarat oficial decesul din cauza gripei. Acesta ar fi cel de-al 44-lea caz de deces din cauza gripei, la nivel nţtional.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI