Close sidebar
Close sidebar

Bebelus de 3 luni din Iasi, mort dupa ce medicii l-au trimis acasa

Un bebelus in varsta de 3 luni din Iasi a murit dupa ce medicii care l-au diagnosticat cu infectie respiratorie l-au trimis acasa, considerand ca micutul nu necesita internare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La cateva ore dupa ce a ajuns cu bebelusul acasa, mama acestuia a apelat Serviciul de urgenta 112 cerand disperata ajutor pentru copilul care se invinetise si nu mai respira, scrie BZI.
Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru bebelusul care deja murise.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Mama le- a spus medicilor de pe ambulanta ca miercuri a mers cu bebelusul la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi pentru ca a observat ca micutul are febra si plangea in continuu. La unitatea medicala a fost diagnosticat cu infectie respiratorie si i s-a administrat un tratament perfuzabil, dupa cum a spus mama.

Medicii nu au internat copilul si i-au spus mamei sa mearga la domiciliu si sa revina a doua zi pentru continuarea medicatiei.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Sf Maria a decalarat ca va analiza aceasta situatie si va oferi apoi un punct de vedere, scrie BZI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI