Un bebeluș a fost răpit pe 30 martie din Belgia chiar de tatăl său. Micuțul are acum 9 luni şi parchetul din Bruxelles a emis un comunicat în care confirmă răirea, scrie Sud Info. Mama bebeluşului, Muriel, a depus plângere pentru răpire şi a declarat că a fost contactată de răpitor, care i-a spus că e la Ştei, în România.

Citeste si: Scandalos! Șaorma cu gândaci, în meniul din Complexul Studențesc din Timișoara!

Cu puțin peste două luni în urmă, un bebeluş de nouă luni pe nume Beni, n-a mai fost adus la domiciliu mamei din Bruxelles, după o vizită legală a tatălui, care a plecat la plimbare cu micuţul. Autoritatea Centrală pentru Răpiri Internaționale a Ministerului Justiției de la Bruxelles ar fi sesizat deja autoritățile române, dar copilul nu a fost încă găsit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Momente de coșmar. Un elicopter a preluat o pacientă pentru a o transporta la spital, iar targa s-a rotit ca o elice.

Citeste si: Un român prins în Italia încercând să mănânce o pisică moartă

Mama bebeluşului a divorţat de tatăl român al acestuia şi a declarat pentru dhnet.be că a primit un telefon de la român în care acesta i-a spus că Beni e bolnav şi trebuie să ştie ce vaccinuri a făcut copilul în Belgia, ca să comunice doctorilor din România.

Citeste si: VIDEO| Sarea in exces ucide

Muriel a lansat şi pe pagina ei de facebook mai multe apeluri pentru a-şi găsi fiul, iar marţi a potat un mesaj emoţionant: "În ciuda distanței și a durerii nu renunţ la nimic...

😥 în ciuda distanței, iubirea mea pentru tine fiul meu, rămâne uriaşă. pentru că tu ești cel care îmi face inima să trăiască. Să ştii că nimic nu mă va opri și voi lupta pana la final. Te iubesc cu o iubire mult mai mare decat stelele ❤❤ imi este dor de tine mult ❤❤ #Beniamin #9 LUNI."


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si