Stop cardiac din cauza deshidratarii, aceasta a fost cauza mortii micutului Landon Johnson, un baietel din SUA, care a murit la nici o saptamana  de la nastere.
Mama lui, Julian a vrut sa faca publica suferinta ei si a familiei, pentru a atrage atentia altor mamici,  sa nu repete greseala ei.


"Stiati ca nou-nascutii nu trebuie sa planga tot timpul? Ei trebuie sa manace, sa doarma si sa ude sutecele. Nu am banuit nicio clipa ca micutul meu plangea non-stop pentru ca murea de foame", a declarat femeia, cu lacrimi in ochi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pentru ca micutul plangea intruna, desi Julian il tinea la san ore intregi, parintii au intrebat medicii si asitentele daca bebelusul lor are vreo problema. Cadrele medicale i-au asigurat ca Landon este bine. Un consultant in alaptare i-a spus femeii ca s-ar putea sa aiba probleme cu lactatia pentru ca a fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu i-a spus ca ar trebui sa ii ofere bebelusului si lapte

praf in completare.

Julian a nascut prin cezariana, iar Landon a fost primul copil al cuplului. In primele 24 de ore de la nastere, tanara mamica l-a tinut la san 9 ore, dar baietelul plangea incontinuu si nu putea fi consolat nicicum.

Medicii si asistentele au spus ca este ceva normal si, la trei zile de la operatia de cezariana, mama si bebelusul au fost externati.

Acasa, femeia a continuat sa il alapteze exclusiv pe micutul care plangea mereu. La 12 ore de la externare, Landon a facut stop cardiac din cauza deshidratarii. Parintii disperati l-au dus de urgenta la spital, iar medicii de aici nu au mai putut sa il salveze.
Femeia acuza medicii si asistentele pentru moartea micutului Landon si spune ca daca i-ar fi dat fiului sau un biberon cu lapte praf, acesta ar fi si acum in viata, scrie The Sun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si