Un bebeluș de nouă zile, din Marea Britanie, care s-a născut prematur a murit de COVID-19. Mama copilei a contractat virusul în timpul sarcinii și astfel s-a produs nenorocirea.

Citeste si: 18 bebeluși au fost vaccinați anti-COVID-19 din greșeală în Vietnam

Mama fetiței, Katie Leeming, în vârstă de 22 de ani, a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce era gravidă.

După o săptămână, ea nu a mai simțit mișcările copilului și a trebuit să fie supusă unei cezariene în data de 13 octombrie, conform Al Jazeera.

Citeste si: VIDEO| Un bebeluş de peste 6 kilograme a fost născut în Marea Britanie şi a intrat direct pe locul 3 în topul celor mai grei nou-născuţi din Regatul Unit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ivy-Rose s-a născut prematur și cântărea 990 de grame la naștere. Micuța a fost transferată la o unitate de îngrijire neonatală de specialitate, după ce a suferit o serie de complicații, inclusiv o hemoragie pulmonară și o hemoragie cerebrală. La aproximativ cinci zile, ea a fost testată pozitiv pentru COVID-19, iar patru zile mai târziu, ea a murit.

Citeste si: Bebeluși diagnosticați cu Covid-19 în Suceava

Ce a declarat femeia

Mama bebelușei nu era vaccinată împotriva Coronavirus. Ea a a refuzat să se imunizeze, după ce ar fi stat de vorbă cu mai multe femei însărcinate și ar fi sfătuit-o să nu facă vaccinul.

bebelus-de-noua-zile-mort-de-covid-19

Bebeluș mort de CORONAVIRUS.

[Sursa foto: PixaBay]

„Am simțit că nu s-au făcut suficiente cercetări privind impactul vaccinului în timpul sarcinii și dacă acesta va afecta copilul”,

a declarat femeia pentru presa locală.

Citeste si: Fericire mare în familia lui Dima Trofim! Fiica lui împlinește astăzi o lună! ”Suntem cei mai fericiți”

Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii (NHS) spune că femeile se pot vaccina în siguranță împotriva COVID-19 și că este de preferat ca acestea să primească serurile produse de Pfizer-BioNTech și Moderna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si