Close sidebar
Close sidebar

Bebelus de trei luni mort in conditii suspecte. Se pare ca micutul s-a asfixiat in somn. Politia cerceteaza cazul

Bebelusul a decedat astazi la spitalul privat Regia Maria din Brasov. Fusese adus de urgenta de parintii lui care au observat ca nu mai respira. Politia a deschis o ancheta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Bebelusul a fost adus in aceasta dimineata de parinti la spitalul privat Regina Maria. Oamenii au observat ca micutul nu mai respira si au mers cu el la cea mai apropiata unitate medicala. Daca initial au existat zvonuri ca micutul ar fi fost suspect de rujeola acestea au fost infirmate.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cauza probabila a mortii este se pare asfixia mecanica, adica bebelusul s-a sufocat in somn. Se banuieste ca ar fi vorva despre sindromul mortii subite, dar politia face cercetari. „I acest caz sa deschis dosar penal pentr ucidere din culpa.

Sunt indicii care ar duce spre sindromul mortii subite, dar asteptam rezultatul necropsiei pentru a avea cauza exacta a mortii“, ne-a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant la Politia Brasov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI