Close sidebar
Close sidebar

O femeie și-a pus nou-născutul de vânzare pe internet: „Trebuie să dispară azi!”

O mamă și-a pus copilul de șapte luni de vânzare. Ea intenționa, de fapt, să își vândă canapeaua.

Georgiana Balaban,

Lucy și-a pus copilul de vânzare.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mămică din Statele Unite a făcut gafa vieții. Astfel a devenit cunoscută pe întreg globul pământesc. Ea și-a achiziționat o nouă canapea și dorea să scape de cea veche. Așadar, canapeaua veche a pus-o de vânzare în mediul online. Chiar dacă a avut cu totul o altă intenție, ea a ajuns să își scoată bebelușul de doar șapte luni la vânzare.

Citeste si: Caz cutremurător în Mehedinți. O mamă și-a ucis cei doi bebeluși nou născuți și i-a îngropat în curtea casei

Femeia a ajuns imediat virală după ce a postat că își vinde canapeaua pe rețelele de socializare. În loc de canapea, a dat de înțeles că își vinde fiul de șapte luni.

Mama care și-a pus copilul de vânzare pe net

Când familia ei s-a mărit, bruneta a decis să-și ia o altă canapea. Tot atunci a vrut să scape de cea veche. Știa că internetul este cea mai rapidă modalitate, așa că a pus un anunț acolo.

Citeste si: Un bărbat a fost operat pe partea greşită a capului. Familia acuză medicii de malpraxis

Tânăra a încercat să pozeze canapeaua din toate unghiurile și a încărcat imaginile în postare, însă imaginea principală a anunțului era o fotografie cu bebelușul său de numai șapte luni, pe nume Oscar.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Trebuie să dispară azi!”, a scris femeia în descrierea anunțului, semn că era nerăbdătoare să își vândă canapeaua.

Însă, Lucy Battle nu a observat că, din greșeală, postase fotografia fiului ei, așadar imediat postarea cu pricina s-a viralizat.

Anunțul făcut de tânăra de 20 de ani a stârnit imediat controverse. Postarea a strâns zeci de comentarii. Unii oameni și-au dat seama imediat că este vorba despre o greșeală sau despre o glumă, alții însă, au criticat-o dur pe Lucy Battle în secțiunea de comentarii.

Citeste si: O tânără mamă a născut și și-a abandonat copilul în grădină. Bebelușul a murit

Femeia a explicat că a încărcat fotografiile din telefonul mobil și că, printre imaginile recente se afla una și cu micuțul Oscar. Lucy nu și-a dat seama atunci când a selectat-o și pe aceea, motiv pentru care s-a creat toată această nebunie pe Facebook.

Micuțul Oscar în vârstă de șapte luni.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Am reuşit cumva să încarc fotografia greşită când le-am ales din albumul telefonului, iar cea principală era cea cu Oscar! Mi-am dat seama când toată lumea a început să-mi comenteze și să-mi trimită mesaje și atunci n-am mai putut să-ş şterg. Totuşi, a funcţionat pentru că unul dintre mesaje provenea de la cineva care era chiar interesat de canapea, în rest majoritatea erau de la oameni care făceau glume despre cum îmi vând copilul. Nu mă așteptam să ajungă atât de departe!”, a povestit femeia.

Cu ajutorul gafei, femeia și-a vândut canapeaua în timp record. Tânăra a subliniat ulterior faptul că nu dorește să își vândă copilul, după ce mai mulți internauți au întrebat cum se comportă la spălat, cum se comportă cu alți bebeluși sau dacă acceptă schimb cu un adolescent.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un nou-născut. Bebelușul a fost abandonat de propria mamă într-o pădure și lăsat să moară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI