O femeie a fost nevoită să-și abandoneze copilul în spital pentru că nu are posibilitatea să-l crească și vrea să-i ofere o viață mai bună. Lângă minor, ea a lăsat o scrisoare extrem de emoționantă: „Ma numesc Enea. Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”.

Citește și: „Mamă, poți să-mi aduci un tort de ziua mea?” Ultima dorință a lui Dorin, deținutul român găsit mort într-o închisoare din Italia

Băiețelul a fost descoperit în dimineaţa de Paşte, în „Leagănul pentru viaţă al Policlinicii” din Milano, Italia. Bebeluşul de 2.6 kilograme, caucazian, era într-o stare bună se sănătate. Micuțul este acum îngrijit de specialiștii în neonatologie.

Enea își caută o familie

Lângă micuț se afla și un bilet din partea copilului, dar semnat de mamă. „Bună. Mă numesc Enea. M-am născut în spital pentru că mama a vrut să se asigure că totul este în regulă și să fie împreună cu mine cât mai mult posibil”, se arată în scrisoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cum îl poți ajuta pe cel mic să treacă mai ușor peste o răceală?

Mama folosește cuvinte de mare afecțiune, explică cei de la spital. Femeia vorbește despre răsfăț, spune că îl iubește foarte mult, dar nu poate avea grijă de el. Ea spune că bebelușul „este super sănătos, toate analizele făcute în spital sunt ok”, scrie La Repubblica.

Citește și: Îngrijirea pielii bebelușului: sfaturi utile și produse recomandate

„Este un lucru pe care puțini oameni îl știu, comentează Ezio Belleri, directorul general al Policlinicii din Milano, dar în spital poți naște anonim, pentru siguranța mamei și a copilului. În plus, există leagăne pentru viață: al nostru este situat la intrare, la Clinica Mangiagalli, și vă permite să lăsaţi în deplină siguranță un copil pe care părinții lui, din păcate, nu-l pot ține cu ei. Este o decizie dramatică, dar spitalul vă permite să încredințați copilul unei instituții în care îngrijirea imediată este garantată și care păstrează absolut anonimatul părinților”.

Citește și: Declarația controversată a unui preot din România despre întreruperea de sarcină: „Să spunem lucrurilor pe nume”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si