Purtătorul de cuvâmt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că a fost constituită echipa complexă de cercetare sub coordonarea unui procuror.

Bebeluș găsit mort într-o pungă aruncată în albia unui râu

În legătură cu cadavrul unui nou-născut, găsit în albia râului Rânca din Poienile de sub Munte, a fost constituită echipa complexă de cercetare şi, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, se desfăşoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”

, a spus Meteş pentru Mediafax. 

Bebeluș găsit mort într-o pungă aruncată în albia unui râu

Surse judiciare au declarat pentru sursa mai sus menționată că nou-născutul a fost găsit într-o pungă de plastic lângă râu, necropsia indicând faptul că s-a născut viu, după care a decedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Este căutată mama nou-născutului, cercetările vizează săvârşirea infracţiunii de pruncucidere”, au spus sursele citate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si