Close sidebar
Close sidebar

Bebeluș găsit mort într-o pungă aruncată în albia unui râu. Polițiștii o caută pe mamă

Poliţiştii din Maramureş au declanşat o anchetă, miercuri seara, şi o caută pe mama unui bebeluş, după ce cadavrul micuţului a fost descoperit într-o pungă în albia râului Rânca, din localitatea Poienile de sub Munte.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Purtătorul de cuvâmt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că a fost constituită echipa complexă de cercetare sub coordonarea unui procuror.

Bebeluș găsit mort într-o pungă aruncată în albia unui râu

În legătură cu cadavrul unui nou-născut, găsit în albia râului Rânca din Poienile de sub Munte, a fost constituită echipa complexă de cercetare şi, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, se desfăşoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus Meteş pentru Mediafax. 

Bebeluș găsit mort într-o pungă aruncată în albia unui râu

Surse judiciare au declarat pentru sursa mai sus menționată că nou-născutul a fost găsit într-o pungă de plastic lângă râu, necropsia indicând faptul că s-a născut viu, după care a decedat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Este căutată mama nou-născutului, cercetările vizează săvârşirea infracţiunii de pruncucidere”, au spus sursele citate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI