Mesajul dramatic al mamei care este prinsă în Uraganul Dorian alături de pruncul ei: „Vă rog, rugaţi-vă pentru noi!” arată observator.tv.

Videoclipul dramatic filmat de femeie în Insulele Bahamas, în timp ce sunt lovite de Uraganul Dorian, arată forța uriașă a furtunii de categoria a 5-a. „Vă rog, rugați-vă pentru noi”, spune tânăra, care e blocată împreună cu bebelușul ei de 4 luni.

 

Citeste si: VIDEO| Un ciclon e deasupra României și dă peste cap vremea

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Imaginile arată o zonă locuită din Insulele Abaco inundată în totalitate de ocean.

Citeste si: Furtuna Barry mătură Louisiana! Risc de inundaţii puternice

„Vă rog, rugați-vă pentru noi! Rugați-vă toți pentru noi! Pentru mine și bebelușul meu. Toți care stăm în această clădire de apartamente suntem blocați aici, rugați-vă pentru noi! Vă rog, rugați-vă pentru noi, pentru Abaco, vă implor! Bebelușul meu are doar 4 luni, vă rog, rugați-vă pentru noi”, e auzită femeia spunând în înregistrarea video.

Citeste si: Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”

 

Uraganul Dorian a lovit în insulele Abaco cu rafale de 285 de kilometri pe oră. Este alertă în continuare și în restul Insulelor Bahamas, unde Dorian e considerat cel mai puternic uragan care lovește zona, din istoria datelor meteo.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si