Close sidebar
Close sidebar

Bebeluș în vârstă de 4 luni prins în uraganul din Bahamas, alături de mama lui

O femeie din Insulele Abaco,din nord-vestul Insulelor Bahamas a trecut prin clipe de coșmar alături de nou-născut.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Mesajul dramatic al mamei care este prinsă în Uraganul Dorian alături de pruncul ei: „Vă rog, rugaţi-vă pentru noi!” arată observator.tv.

Videoclipul dramatic filmat de femeie în Insulele Bahamas, în timp ce sunt lovite de Uraganul Dorian, arată forța uriașă a furtunii de categoria a 5-a. „Vă rog, rugați-vă pentru noi”, spune tânăra, care e blocată împreună cu bebelușul ei de 4 luni.

 

Citeste si: VIDEO| Un ciclon e deasupra României și dă peste cap vremea

 

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Imaginile arată o zonă locuită din Insulele Abaco inundată în totalitate de ocean.

Citeste si: Furtuna Barry mătură Louisiana! Risc de inundaţii puternice

„Vă rog, rugați-vă pentru noi! Rugați-vă toți pentru noi! Pentru mine și bebelușul meu. Toți care stăm în această clădire de apartamente suntem blocați aici, rugați-vă pentru noi! Vă rog, rugați-vă pentru noi, pentru Abaco, vă implor! Bebelușul meu are doar 4 luni, vă rog, rugați-vă pentru noi”, e auzită femeia spunând în înregistrarea video.

Citeste si: Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”

 

Uraganul Dorian a lovit în insulele Abaco cu rafale de 285 de kilometri pe oră. Este alertă în continuare și în restul Insulelor Bahamas, unde Dorian e considerat cel mai puternic uragan care lovește zona, din istoria datelor meteo.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI