Cazul a fost preluat de procurorii din Ilfov, care spun că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar necropsia va stabili dacă a fost născut viu sau mort.

Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Duminică seara, în jurul orei 19.00, angajaţii staţiei de sortare a deşeurilor din comuna Dragomireşti-Vale au sunat la poliţie, după ce pe banda de sortare au descoperit un bebeluş mort, scriu cei de la Mediafax. 

Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov. Anchetatorii încearcă să identifice şi mama bebeluşului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Până la această oră au fost audiate mai multe persoane, câteva mame, dar şi şoferi de la staţia de sortare, pentru că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar acum este foarte greu de stabilit de unde a fost adus. De asemenea, doar după necropsie se va stabili dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort”, a declarat Dragoş Paraschiv, prim-procuror adjunct al Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si