Close sidebar
Close sidebar

Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Angajaţii unei staţii de sortare a deşeurilor din Dragomireşti, Ilfov, au găsit duminică seara, un bebeluş mort, chiar pe banda de sortare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cazul a fost preluat de procurorii din Ilfov, care spun că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar necropsia va stabili dacă a fost născut viu sau mort.

Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Duminică seara, în jurul orei 19.00, angajaţii staţiei de sortare a deşeurilor din comuna Dragomireşti-Vale au sunat la poliţie, după ce pe banda de sortare au descoperit un bebeluş mort, scriu cei de la Mediafax. 

Bebeluş mort, găsit pe banda de sortare a deşeurilor la o staţie din Ilfov

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov. Anchetatorii încearcă să identifice şi mama bebeluşului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Până la această oră au fost audiate mai multe persoane, câteva mame, dar şi şoferi de la staţia de sortare, pentru că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar acum este foarte greu de stabilit de unde a fost adus. De asemenea, doar după necropsie se va stabili dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort”, a declarat Dragoş Paraschiv, prim-procuror adjunct al Parchetului de la lângă Tribunalul Ilfov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI