Bebelusul era pus intr-o punga si a fost descoperit ieri in jurul orei 14.00 de catre un om al strazii care cauta prin tomberoanele din zona.  Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, unde medicii legisti vor stabili daca bebelusul a fost aruncat viu la gunoi sau daca a fost nascut mort.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Baia Mare au facut apel localinicilor sa-i sesizeze daca au informatii ce pot duce la rezolvarea cazului.Daca

va fi gasita si se va dovedi ca si-a ucis copilul, mama va fi acuzata de pruncucidere, scrie actualMM.RO.

Bebelusul era pus intr-o punga si a fost descoperit ieri in jurul orei 14.00 de catre un om al strazii care cauta prin tomberoanele din zona.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, unde medicii legisti vor stabili daca bebelusul a fost aruncat viu la gunoi sau daca a fost nascut mort.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Baia Mare au facut apel localinicilor sa-i sesizeze daca au informatii ce pot duce la rezolvarea cazului.
Daca va fi gasita si se va dovedi ca si-a ucis copilul, mama va fi acuzata de pruncucidere.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si