Un nou-născut  a murit la patru săptămâni după naștere. Părinții i-au dat să bea alcool în biberon. Tatăl copilașului, Simon Colvin, în vârstă de 25 de ani, și mama micuțului, Sydnei Moran Dunn, în vârstă de 24 de ani, sunt acuzați de crimă. Cei doi au fost arestați și sunt cercetați pentru oribila faptă comisă.

Citeste si: Poliția a deschis un dosar penal după ce un copil a murit la un turneu de fotbal

Bebelușul a decedat după ce mama și tatăl său i-au dat alcool să bea. El a fost dus de urgență la spital, în stare de inconștiență. După mai multe examinări, medicii au descoperit că acesta avea alcoolemie șocantă în sânge.

Moarte șocantă pentru un bebeluș

Acum tatăl și mama micuțului sunt acuzați de crimă. Autoritățile îi acuză că și-au ucis bebelușul, după ce l-au intoxicat cu alcool.

„Pe parcursul mandatului de percheziție, detectivii au găsit dovezi ale crimei, precum și o armă de foc. Colvin, care este un infractor condamnat, nu are voie să se afle în imediata apropiere sau să dețină o armă de foc. Pe 14 aprilie 2022, oficialii spitalului au indicat că copilul a decedat ca urmare a stării sale”, au anunțat autoritățile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Primul bebeluș din Ucraina născut la Sibiu

Ca să scape de acuzații, mama copilului a declarat că a consumat o cantitate mare de alcool înainte de a-l alăpta. După ce a mărturisit acest lucru, femeia a declarat în fața anchetatorilor că partenerul ei de viață, Simon Colvin, i-a pus alcool în biberon micuțului.

Polițiștii și-au dat seama că părinții sunt vinovați de uciderea bebelușului, mai ales pentru că declarațiile acestora s-au contrazis la începutul anchetei.

Poliția i-a arestat pe cei doi și se ocupă de cercetarea cazului pentru a afla cu exactitate cum a murit copilașul de doar patru săptămâni.

Citeste si: Bebeluș mort, abandonat în cimitir

„Medicii au mai informat că copilul avea o cantitate de alcool în sistem care depășea de patru ori limita legală pentru un adult”, au adăugat anchetatorii.

Cadrele medicale au explicat că minorul avea în sânge o cantitate de alcool care depășea de patru ori limita legală pentru un adult. Din păcate, micuțul nu a avut nicio șansă, iar părinții lui riscă ani grei de închisoare dacă se dovedește că sunt vinovați.

Citeste si: Cum o va chema pe cea de-a treia fiică a Ralucăi Pastramă? Fosta soție a lui Pepe nu mai are mult până când va naște


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si